fbpx

Fitness Rotterdam

Snel en gezond afvallen met Motifaith

Jouw professionele en persoonlijke doelen worden ondersteund door gecertificeerde en ervaren personal coaches.
In slechts 12 weken heb je verbluffende resultaten.

Onze aanpak voor fitness in Rotterdam of online training is altijd wetenschappelijk onderbouwd en past zich aan je ontwikkelingen, naarmate je vordert. Wij werken namelijk alleen met gecertificeerde en geaccrediteerde fitness- en gezondheidsprofessionals in ons team. U krijgt een allround ondersteuningssysteem om uw uitdagingen te overwinnen. Hierdoor krijg je spieren, verlies je vet en verbeter jij je conditie.

5/5

Testimonials

Best Personal Trainer Rotterdam

EREPS Qualified and Gold Award Winner Personal Trainers

Ik kijk er naar uit om u persoonlijk te begeleiden om uw doelen te bereiken. Uw doelen kunnen zijn om vet te verliezen, uw conditie te verbeteren en spieren te krijgen. De personal trainer leert en helpt je om goed te sporten met behulp van trainingen en specifieke plannen. Hierdoor wordt de tijd effectief besteed. Trainingsprogramma's kunnen een-op-een, duo of in kleine groepen zijn. Je kunt ervoor kiezen om binnen, thuis en tijdens buitentrainingen met je personal trainer te werken.

Waarom kiezen voor fitness in Rotterdam?

fitness Rotterdam

Gecertificeerd, ervaren en wetenschappelijk onderbouwd

Onze trainers maken voor jou persoonlijk fitnessprogramma's en begeleiden jou bij het behalen van de vastgestelde doelen. Een van jouw doelen kan zijn om vet te verliezen, conditie te verbeteren of spieren te krijgen. Met personal training leer je om goed te sporten met behulp van trainingen en specifieke plannen. Hierdoor wordt de tijd effectief besteed. Trainingsprogramma's kunnen een-op-een, duo of in kleine groepen zijn. Je kunt ervoor kiezen om binnen, thuis of tijdens buitentrainingen met je personal trainer te werken. Of je nu op zoek bent naar de beste fitness in Rotterdam of online. Wij zullen je op de beste manier begeleiden.

Hoe het werkt

Video afspelen

Beste ervaren en gecertificeerde personal trainer

Plan een gratis gesprek in om je doelen en plannen te bespreken. We zullen je begeleiden naar de juiste trainersoptie die bij jouw levensstijl past. Je kunt je sessie met personal trainer in Rotterdam houden. Online of thuis.

Life Coach Rotterdam

Life Coach in Rotterdam

Een life coach is een gekwalificeerde professional die mensen helpt vooruitgang te boeken in hun leven om meer voldoening te krijgen. Bijvoorbeeld, zoals je ondersteunende vriend en een vertrouwde adviseur in één. met andere woorden, hun klanten ondersteunen bij het verbeteren van hun relaties, carrières en dagelijks leven. Onze life coach helpt je bij grote levenstransities. Als gevolg hiervan richten levenscoaches zich op uw unieke vaardigheden en gaven. Focussen op je kracht om te werken aan het ontwikkelen van een nieuwe versie van jezelf! Wij zijn gespecialiseerd in het werken met expats, ondernemers en young professionals. Verbeter jouw manier van denken en vergroot uw algehele succes voor jouw nieuwe zakelijke doelen