fbpx

Personal Trainer Rotterdam

Veel Gestelde Vragen

Hieronder vindt u antwoorden op enkele van de veelgestelde vragen, zoals ons hoe vet te verliezen? Iedereen is wel een beetje bekend met wat een Personal Trainer of Coach doet. Neem contact met ons op als u een andere vraag heeft.
Personal Training in Rotterdam

Personal Training

Over het algemeen zou dit veranderen afhankelijk van enkele factoren. Je doel, levensstijl en leeftijd bijvoorbeeld. In het begin kunt u twee of drie dagen per week beginnen en langzaam opbouwen naar vijf dagen. Als je goede resultaten wilt en vooruitgang wilt blijven boeken, moet je je verplichten om minimaal vier tot vijf dagen per week te sporten. Onthoud dat je hier naartoe kunt bouwen.

De basisprincipes van gewichtsverlies, afhankelijk van uw calorieverbruik. Verbrand meer dan je eet en je zult afvallen. Zo simpel is het! Met cardio- of krachttraining kun je het aantal calorieën dat je verbrandt verhogen. We raden aan om beide te combineren terwijl u wat inname vermindert.

Het zou veranderen afhankelijk van uw trainingsdoel, maar in de meeste gevallen is het fysieke resultaat vergelijkbaar.

Er zijn veel stijlen van Personal Trainers om uit te kiezen. Hoewel alle Motifaith Personal Trainers uitgebreid zijn getraind en de strategieën en technieken oefenen om effectief te zijn, is het uiteindelijk een kwestie van de juiste vinden. Tijdens je gratis kennismakingsgesprek kun je bepalen of jij en je Personal Trainer de juiste synergie hebben. Zo niet, dan kunt u worden gekoppeld aan een andere. Je kunt ook een sessie boeken met de hoofdcoach om hulp te krijgen bij het kiezen van je Personal Trainer.

We raden je wel aan om je sessies als pakket te boeken met een personal trainer. Want in de pakketten prijs rond de €65 per uur. Wil je per les betalen dan is dat ook mogelijk. Dan boek je voor €75 een losse sessie bij de personal trainer.

Let op je calorie-inname en Start Krachttraining in combinatie met cardio. Je kunt ook een HIIT-training proberen waar je beide kunt toepassen tijdens je training.

Het zal moeilijk zijn om je op één gebied te concentreren als het gaat om saai lichaamsvet. Er zijn echter weinig dingen die je kunt doen om het proces met betrekking tot buikvet te ondersteunen. Je kunt beginnen met het verminderen van koolhydraten. Vooral geraffineerde koolhydraten. Begin wat cardio te doen. Verminder het niveau van stressniveaus. Eet veel vezels.

Life Coach Rotterdam

Life Coaching

De life coach is iemand die professioneel is opgeleid om u te helpen uw volledige potentieel te maximaliseren en uw gewenste doelen te bereiken. Een Life Coach is als een ondersteunende vriend en een vertrouwde adviseur in één. Life coaches om hun klanten te helpen bij het verbeteren van hun relaties, carrières en dagelijks leven.
Een levenscoach is iemand die je pusht om je doelen te identificeren, je verantwoordelijk houdt en die je aanmoedigt tijdens je reis. Met als resultaat een betere versie van jezelf te worden.

Een coach helpt je groeien door je huidige situatie te analyseren. Daarnaast het identificeren van beperkende overtuigingen en obstakels die je tegenkomt. Het ontwerpen van een op maat gemaakt actieplan dat is ontworpen om u te helpen specifieke resultaten in uw leven te bereiken. U kunt bijvoorbeeld een coach inhuren om u te helpen bij specifieke professionele projecten, persoonlijke doelen en overgangen.

Life coaching werkt in een specifiek, gestructureerd formaat, hoewel uw coach uiteindelijk met u zal samenwerken om een actieplan op maat te maken. Coaching bestaat meestal uit een reeks één-op-één sessies tussen jou en je life coach. Bijvoorbeeld elk 45 tot 60 minuten. Jij en de coach zullen het eens zijn over wat voor jou het beste werkt voordat de coachingsopdracht begint en zullen vaak flexibel zijn als het schema moet worden aangepast.

Het kan voor allebei. Omdat je misschien met de Coach werkt om je bedrijf te verbeteren. Start een nieuwe ondernemingsinspanning. Verbeter je gezondheid door middel van voeding en lichaamsbeweging of verbeter je relaties. In veel gevallen zal een life coach je helpen op meerdere levensgebieden, omdat ze allemaal verbonden zijn met jouw ultieme welzijn.

Over het algemeen kan het iedereen zijn die het beste uit zichzelf wil halen. Als niche helpen we expats, ondernemers en jonge professionals.

Ja, we kunnen uw sessies regelen met een videogesprek, Skype of telefoongesprek. Dus je kunt je leven veranderen, waar je ook bent!

Outdoor Training Rotterdam

Outdoor Training

 Ja, je kunt deelnemen aan lessen om het voor het eerst uit te proberen. Gebruik deze link om de les te kiezen of een gesprek in te plannen om je proeftraining te regelen.

Ja! U kunt uw lidmaatschap op elk moment zonder verplichtingen opzeggen.

Wij verzorgen wel, personal training, duo training of small group training outdoor. Deze lessen worden verondersteld HIIT of circuit te zijn. Tijdens personal training kijken we ook naar jouw voorkeuren en behoeften.

U kunt direct contact met ons opnemen om een planning te maken. Of gebruik deze link om je aan te melden voor de proefles. We vragen wel om bankgegevens tijdens de registratie, maar zolang je de les bijwoont, worden er geen kosten in rekening gebracht.

We letten er wel op om voldoende ruimte tussen de deelnemers te creëren om veilig te blijven tijdens onze buitentrainingen. Tijdens onze sessies worden aanbevolen veiligheidsmaatregelen toegepast.

Je eigen yogamat is een echte aanrader. Je handdoek en waterfles om de hydratatie op peil te houden.

Aangezien er beperkte beschikbaarheid is voor groepstrainingen, is het verplicht om te reserveren voordat je deelneemt aan een les. Ook proeflessen vallen in deze periode. Als je een reservering maakt, maar de les niet bijwoont, worden er kosten in rekening gebracht. Na aanmelding kun je online lessen boeken.

Neem contact met ons op voor uw vragen.

We horen graag van je.