fbpx

About Serdar

PERSONAL TRAINING IN ROTTERDAM SINCE 2013-​

Personal Training Kralingen

Sporten was iets waar ik op jonge leeftijd altijd mee bezig was, waar ik mijn drive, identiteit en nederigheid vind. Taekwondo en volleybal waren waar het voor mij allemaal begon. Nadat ik als Commando in het leger was gegaan, evolueerde ik meer naar Fitness. Ik heb me altijd geduwd gevoeld om te evolueren en heb mijn best gedaan om voortdurend te leren, mijn vaardigheden te verbeteren en mezelf te verbeteren. Wat ik als Coach wil bereiken, is mijn cliënten te ondersteunen bij het verbeteren van hun relaties, carrières en dagelijks leven.

Op 23-jarige leeftijd verhuisde ik naar Nederland. In 2013 heb ik Motifaith Personal Training en Coaching in Rotterdam opgericht. Ik kan met trots zeggen dat ik niet alleen mijn klanten heb geholpen hun levensstijl te verbeteren, maar ook veel trainers heb geholpen bij het starten van hun carrière. Het bedrijf dat ik heb opgericht, Motifaith, gebruikt een persoonlijke trainings- en coachingbenadering om fysieke en mentale ondersteuning te combineren. Hierdoor zorgen systemen ervoor dat al onze klanten de beste versie van zichzelf worden.

Samen hoop ik toe te werken naar een leven waar je geen minuut van wilt missen!

Zie je daar, Serdar

Best Personal Trainer Rotterdam

Over Motifaith

Motifaith gebruikt een persoonlijke trainings- en coachingsaanpak om fysieke en mentale ondersteuning te combineren. Hierdoor zorgen systemen ervoor dat al onze klanten de beste versie van zichzelf worden.

Het team is gespecialiseerd in de verschillende vakgebieden, wat de mogelijkheid biedt om met een verscheidenheid aan Personal Training en coaching klanten te werken. Wat we als Coach willen bereiken, is onze klanten ondersteunen bij het verbeteren van hun relaties, carrières en dagelijks leven.

Ons Personal Trainer Team perfecte mix van opleiding, jarenlange ervaring en uitstekende persoonlijkheid. Allemaal meertalig en met verschillende achtergronden. Hierdoor heb je de best passende personal trainer voor jouw doelen. We zullen je helpen tijdens onze intake en we zullen allemaal ondersteunen waar nodig.

Onze personal trainers maken de juiste trainingsprogramma's en plannen die passen bij jouw drukke leven

Best Personal Trainer Rotterdam

EREPS Qualified and Gold Award Winner Personal Trainers

Ik kijk er naar uit om u persoonlijk te begeleiden om uw doelen te bereiken. Uw doelen kunnen zijn om vet te verliezen, uw conditie te verbeteren en spieren te krijgen. De personal trainer leert en helpt je om goed te sporten met behulp van trainingen en specifieke plannen. Hierdoor wordt de tijd effectief besteed. Trainingsprogramma's kunnen een-op-een, duo of in kleine groepen zijn. Je kunt ervoor kiezen om binnen, thuis en tijdens buitentrainingen met je personal trainer te werken.

5/5

Testimonials

Meet the Team

Dit zijn de geweldige mensen die me onderweg hebben vergezeld. Stuk voor stuk uniek en gespecialiseerd in een ander vakgebied. Elke coach een perfecte mix van opleiding, jarenlange ervaring en een uitstekende persoonlijkheid. Allemaal meertalig en met verschillende achtergronden. Hierdoor heb je de beste personal trainer en coach voor jouw doelen. Want ik help je tijdens onze intake en we ondersteunen allemaal waar nodig.

Serdar

Founder / Certified Life Coach / AALO master / Nasm CPT / DTS Fitness Coach

Linda

Certified Life Coach / Ereps Level 4 Personal Trainer / Cross fit coach

Mateo

Ereps Level 5 Personal Trainer / NAsm Weight loss Specialist, Woman Fitness Specialist

Neem contact met ons op.

Vertel ons je verhaal en waar je naartoe wilt. We horen graag van je over je doelen.​

WE ARE HIRING

Wij zijn op zoek naar enthousiaste personal trainers die op onze locaties hun eigen training willen geven. Het is handig dat je ook een eigen klantenkring hebt of dat je die wilt opbouwen op basis van de verzoeken die Motifaith binnenkrijgt.