Personal Trainer Vacature

Ben jij een Personal trainer in de buurt van Rotterdam en Delft? En zoekt u een locatie waar u op elk moment van de dag uw klanten kunt trainen?
Je bent een echte motivator en haalt graag het beste uit onze leden. Samen met jou bereiken zij hun sportieve doelen! Daarnaast ben je ambitieus en gedreven om je business verder uit te bouwen. De mensen die voor het eerst kennismaken met jouw personal trainingen krijgen een onuitwisbaar goede indruk van jou en je opleiding.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste personal trainers die op onze locaties hun eigen training willen geven. Het is handig dat je ook een eigen klantenkring hebt of dat je die wilt opbouwen op basis van de verzoeken die Motifith binnenkrijgt. In gevallen hebben wij een civiel tarief betaald.

Bij Motifaith zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot samenwerking. We leggen het je graag uit in een persoonlijk gesprek. Vind je onze personal trainer vacature interessant plan dan een belletje in via onderstaande link.

Video afspelen

Meet the Team

Dit zijn de geweldige mensen die me onderweg hebben vergezeld. Stuk voor stuk uniek en gespecialiseerd in een ander vakgebied. Elke coach een perfecte mix van opleiding, jarenlange ervaring en een uitstekende persoonlijkheid. Allemaal meertalig en met verschillende achtergronden. Hierdoor heb je de beste personal trainer en coach voor jouw doelen. Want ik help je tijdens onze intake en we ondersteunen allemaal waar nodig.

Serdar

Founder / Certified Life Coach / AALO master / Nasm CPT / DTS Fitness Coach

Linda

Certified Life Coach / Ereps Level 4 Personal Trainer / Cross fit coach

Aleksandar

Ereps Level 6 Personal Trainer, Advanced Exercise for Health Specialist

Mateo

Ereps Level 5 Personal Trainer / NAsm Weight loss Specialist, Woman Fitness Specialist

Personal Trainer Rotterdam

About us

Since 2013-

Sporten was iets waar ik op jonge leeftijd altijd mee bezig was, waar ik mijn drive, identiteit en nederigheid vind. Taekwondo en volleybal waren waar het voor mij allemaal begon. Nadat ik als Commando in het leger was gegaan, evolueerde ik meer naar Fitness. Ik heb me altijd geduwd gevoeld om te evolueren en heb mijn best gedaan om voortdurend te leren, mijn vaardigheden te verbeteren en mezelf te verbeteren. Wat ik als Coach wil bereiken, is mijn cliënten te ondersteunen bij het verbeteren van hun relaties, carrières en dagelijks leven.

Vanuit een personal training in Rotterdam en altijd al gepassioneerd geweest door te luisteren en anderen te helpen, was het voor mij dan ook een natuurlijke overgang om richting Life Coaching te gaan.

Op 23-jarige leeftijd verhuisde ik naar Nederland. In 2013 heb ik Motifaith Personal Training en Coaching in Rotterdam opgericht. Ik kan met trots zeggen dat ik niet alleen mijn klanten heb geholpen hun levensstijl te verbeteren, maar ook veel trainers heb geholpen bij het starten van hun carrière. Het bedrijf dat ik heb opgericht, Motifaith, gebruikt een persoonlijke trainings- en coachingbenadering om fysieke en mentale ondersteuning te combineren. Hierdoor zorgen systemen ervoor dat al onze klanten de beste versie van zichzelf worden.

Samen hoop ik toe te werken naar een leven waar je geen minuut van wilt missen!

Zie je daar, Serdar

Solliciteer dan op de vacature personal trainer.

We love to hear from you.