fbpx

Duo Personal Training in Rotterdam

Duo Personal Training is voor jou als je de reis graag deelt met je partnervriend of je collega’s. Ook kun je de kosten per training delen die per persoon iets goedkoper zijn dan bij personal training. Je trainer maakt voor jullie beiden een persoonlijk plan. Je werkt met een individueel trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doel. De personal trainingen volg je samen zodat je niet alleen elkaar kunt motiveren maar ook samen kunt sporten.

Boek vandaag nog een gratis kennismakingsduo training!

Duo Personal Training
Best Personal Trainer Rotterdam

EREPS Qualified and Gold Award Winner Personal Trainers

We kijken er naar uit om u persoonlijk te begeleiden om uw doelen te bereiken. Uw doelen kunnen zijn om vet te verliezen, uw conditie te verbeteren en spieren op te bouwen. De personal trainer leert en helpt je om goed te bewegen met behulp van trainingen en specifieke plannen. Hierdoor wordt de tijd effectief besteed. Trainingsprogramma's kunnen een-op-een, duo of in kleine groepen zijn. Je kunt ervoor kiezen om met je personal trainer binnen, thuis en tijdens buitentrainingen te werken.

Meet the Team

Dit zijn de geweldige mensen die me onderweg hebben vergezeld. Elk van hen is uniek en gespecialiseerd in een ander vakgebied. Elke coach een perfecte mix van opleiding, jarenlange ervaring en een uitstekende persoonlijkheid. Allemaal meertalig en met verschillende achtergronden. Hierdoor heb je de beste personal trainer en coach voor jouw doelen.

Serdar

Founder / Certified Life Coach / AALO master / Nasm CPT / DTS Fitness Coach

Linda

Certified Life Coach / Ereps Level 4 Personal Trainer / Cross fit coach

Aleksandar

Ereps Level 6 Personal Trainer, Advanced Exercise for Health Specialist

Mateo

Ereps Level 5 Personal Trainer / NAsm Weight loss Specialist, Woman Fitness Specialist

Ons bedrijf is een collectief van geweldige mensen die ernaar streven uw professionele en persoonlijke doelen te ondersteunen.

Onze aanpak is altijd wetenschappelijk onderbouwd en past zich aan uw ontwikkelingen aan naarmate u vordert. Omdat we alleen werken met gecertificeerde en geaccrediteerde fitness- en gezondheidsprofessionals in ons team. Of je nu werkt met een personal trainer of een life coach, je hebt een allround ondersteuningssysteem om je uitdagingen te overwinnen. Hierdoor krijg je spieren, verlies je vet en verbeter je je conditie.

Beste ervaren en gecertificeerde personal training in Rotterdam​

Plan een gratis gesprek in om je doelen en plannen te bespreken. Wij begeleiden je naar de juiste personal trainer optie die bij jou en jouw levensstijl past. Je kunt je sessie met een personal trainer in Rotterdam doen. Online of thuis.

Neem contact met ons op

We love to hear from you.