Personal Training voor expats in Rotterdam

Personal training in Rotterdam voor expats, ondernemers en young professionals. Trainers met flexibele uren die passen bij je drukke weekschema. Sessies in 6 verschillende talen door gecertificeerde en ervaren coaches. We maken trainingen van de beste kwaliteit toegankelijk voor iedereen op meerdere locaties. Vraag vandaag nog proefsessies aan en word lid van onze expatvriendelijke community!

Duo Personal Training Outdoor Rotterdam
Bootcamp Rotterdam | Outdoor Training Kralingen
Female Personal Trainer Rotterdam

Ons bedrijf is een collectief van geweldige mensen die ernaar streven uw professionele en persoonlijke doelen te ondersteunen.

Onze aanpak is altijd wetenschappelijk onderbouwd en past zich aan uw ontwikkelingen aan naarmate u vordert. Omdat we alleen werken met gecertificeerde en geaccrediteerde fitness- en gezondheidsprofessionals in ons team. Of je nu werkt met een personal trainer of een life coach, je hebt een allround ondersteuningssysteem om je uitdagingen te overwinnen. Hierdoor krijg je spieren, verlies je vet en verbeter je je conditie.

Meet the Team

Dit zijn de geweldige mensen die me onderweg hebben vergezeld. Elk van hen is uniek en gespecialiseerd in een ander vakgebied. Elke coach een perfecte mix van opleiding, jarenlange ervaring en een uitstekende persoonlijkheid. Allemaal meertalig en met verschillende achtergronden. Hierdoor heb je de beste personal trainer en coach voor jouw doelen.

Serdar

Founder / Certified Life Coach / AALO master / Nasm CPT / DTS Fitness Coach

Linda

Certified Life Coach / Ereps Level 4 Personal Trainer / Cross fit coach

Aleksandar

Ereps Level 6 Personal Trainer, Advanced Exercise for Health Specialist

Mateo

Ereps Level 5 Personal Trainer / NAsm Weight loss Specialist, Woman Fitness Specialist

Beste ervaren en gecertificeerde personal training in Rotterdam​

Plan een gratis gesprek in om je doelen en plannen te bespreken. Wij begeleiden je naar de juiste personal trainer optie die bij jou en jouw levensstijl past. Je kunt je sessie met een personal trainer in Rotterdam doen. Online of thuis.

Neem contact met ons op

We love to hear from you.