fbpx

In onze personal training community hanteren we een holistische kijk op fitness. We geloven niet alleen in het versterken van het lichaam, maar ook in het bevorderen van mentaal welzijn en voedingsbalans. Onze bekroonde trainers bieden op maat gemaakte programma’s aan, speciaal ontworpen om jouw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. En dat alles met als doel een gezonde verbinding te creëren tussen lichaam en welzijn.

Fitness Coaching Rotterdam

Kies je work-out programma

Ervaar persoonlijke aandacht en op maat gemaakte trainingen die specifiek zijn afgestemd op jouw doelen en capaciteiten. Met onze één-op-één sessies krijg je onverdeelde aandacht van onze ervaren trainers, wat zorgt voor maximale vooruitgang en resultaten.

Werk samen met een vriend, familielid of trainingsmaatje en begin samen aan jullie fitnessreis. Onze duo-trainingssessies bieden de perfecte balans tussen verantwoordelijkheid en kameraadschap, terwijl jullie zij aan zij werken aan jullie doelen.

Doe mee met onze interactieve groepssessies voor een leuke en motiverende training! Onder leiding van onze deskundige trainers bieden deze sessies de perfecte gelegenheid om te trainen met gelijkgestemde mensen, mét persoonlijke aandacht en begeleiding.

Transformeer je welzijn - voel je van binnen én van buiten geweldig

Waarom kiezen voor Motifaith?

Onze diensten zijn geschikt voor iedereen in welke fitnessfase dan ook. Of je nu de gerichte aandacht van persoonlijke één-op-één training prefereert, de dynamische energie van duo-sessies met een vriend of partner, of de ondersteunende kameraadschap van training in kleine groepen, wij hebben opties die aansluiten bij jouw behoeften.

Onze zeer ervaren trainers zijn toegewijd aan het begeleiden en motiveren van jou op elk moment, en helpen je om je volledige potentieel te ontketenen en de transformatie te realiseren die je wenst. Sluit je bij ons aan terwijl we samen op deze reis gaan, op weg naar een gezonder, gelukkiger jij.

We horen graag over jouw doelen. Stuur ons een bericht via WhatsApp om een gratis proefsessie aan te vragen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Ons team

Serdar

Founder / Certified Life Coach / AALO master / Nasm CPT / DTS Fitness Coach

Linda

Certified Life Coach / Ereps Level 4 Personal Trainer / Cross fit coach

Mateo

Ereps Level 5 Personal Trainer / NAsm Weight loss and WomEn Fitness Specialist

Best Personal Trainer Rotterdam

EREPS Qualified and Award Winner Personal Trainers

We are looking forward to personally guide you to achieve your goals. Your goals may be to lose fat, improve your condition, or gain muscle. The personal trainers will teach and help you to exercise properly using workouts and specific plans. As a result, your time will be spent effectively. Training programs can be one-on-one, duo, or in small groups. You can choose to work with your personal trainer indoor, at home, or outdoors.